Blevet single igen? Få noget sjovt ud af det

Når man er blevet single igen, måske efter et længerevarende forhold, så kan det ofte være forbundet med hjertesorger, tid på sofaen og lange gåture med veninderne. Hvis man ikke selv aktivt vælger at skabe en forandring efter bruddet, så kan man hurtigt ende med at blive på sofaen for længe. Som single har man mulighed for alt. Man kan slå sig løs, prøve nyt man aldrig før har prøvet, og der er i virkeligheden igen regler.

Tag i byen, på blind date og speed date

For at påbegynde singlelivet kan man eventuelt tage i byen for at score, til en række speed date arrangementer eller på blind date. Det handler om at genfinde sig selv, og ikke gå tilbage til de vaner man havde i parforholdet. Det kan være, at man skal finde en helt ny type, som man normalt ikke tænkte, man kunne være sammen med? Mulighederne er mange, men intet sker, hvis man ikke kommer ud. Vær modig, når du bevæger dig ud i bylivet. Vær ikke bleg for at tage en af fyrene med hjem, så du kan prøve en masse nyt.

Hav sexlegetøj og lingeri klar derhjemme

Inden du begiver dig ud i datinglivet, kan det være godt at have udstyret i orden derhjemme. Der er vel ikke noget værre, end at man får en fyr med hjem, og så har man taget mormor trusserne på, og intet udstyr til at pifte det op i sengen? Der findes et hav af muligheder for sexlegetøj, som kan bruges af par. Få inspiration her, hvor du bl.a. kan købe fjernstyrede vibratorer, så din date kan lege med dig under lagnerne. Andre muligheder er også penisringe, så det pirrer sanserne endnu mere end ellers. Hav et udvalg klar, og præsenter din date for noget af det. Hvis i kan blive enige om noget, som vil være spændende for jer at prøve, så kan det hele blive lidt sjovere.

Hav det også sjovt, når du ikke er på date

Som single har du også mulighed for at have det sjovt, når du ikke er på date. Der findes på Private Plays hjemmeside også et stort udvalg af sexlegetøj, som kvinder kan benytte sig af, når de er alene. Det skal ikke være kedeligt at være single, så investerer gerne i en rigtig god vibrator, klitoris stimulator, vibrator æg eller bækkenbunds stimulator, så du rigtigt pirrer sanserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *