Pep sexlivet op: Dogging er det nye sort

Skal dit sexliv justeres, så kan det være, du skal gøre dig i kast med den nye trend indenfor seksualitet og sexlege. Dogging er blevet et udbredt fænomen, og der kommer stadig flere og flere muligheder online, for at udforske dogging i det fri. I denne artikel kan du læse mere om, hvad dogging er for en størrelse.

Dogging kort fortalt

Begrebet dogging er inspireret af måden hunde parer sig med fremmede hunde på, på gaden, i parken, på stranden og ude i det fri, vildt og voldsomt og til frit skue. Dogging har altså ikke nødvendigvis noget med sexstilligen doggystyle at gøre, selvom denne stilling er almindelig og udbredt, når sex i det offentlige skal gå nemt og lækkert til.

I dag har internettet gjort det muligt for sexinteresserede singler eller par at mødes, og udforske deres seksualitet i det fri. Dogging er altså en måde at mødes med forskellige og tilfældige mennesker i offentligheden, for at dyrke sex.

Dogging kan finde sted på parkeringspladser, i parker, skove, på stranden eller andre mere eller mindre offentlige steder. Gennem forums på nettet eller andre netværk, kan du skabe kontakt med andre dogginginteresserede mennesker, og aftale tid og sted for et sexet, nervepirrende men spændende møde i det fri.

Mød nye mennesker

Er du single, så er dogging en perfekt mulighed for at møde nye mennesker og få en eller flere interessante sexpartnere. Dogging er derfor en godt alternativ, til det klassiske men ofte overfladiske one night stands og datingsider.

Dogging er også en fin metode til et mere kinky sexliv, hvid du af den ene eller den anden grund, ikke ønsker at have en sexpartner med hjem. Denne form for sexleg, kan også være en god mulighed, hvis man generelt synes, at swingerlivet er for grænseoverskridende eller for snusket. Vil man hellere ud i det fri, bør man derfor finde sig det bedste dogging website på nettet, hvor man hurtigt og nemt kan finde sig en sexpartner i sit nærområde.

Det kan være, at du bor sammen med en roommate, hjemme hos dine forældre eller ikke har en lejlighed eller et hjem, som du finder det værd at vise frem. Det kan også bare være, at du tænder på det kick man får, når man gør noget grænseoverskridende eller semi-forbudt. Chancen for at blive opdaget, eller det at blive opdaget under akten, er nemlig en af de allerstørste årsager til, at dogging er så populært.

Kan man dyrke Dogging med sin partner?

Er du ikke single, men ønsker derimod at spice sexlivet op derhjemme, sammen med din kæreste eller din ægtefælde, så er dogging også en mulighed. Dog skal i lave nogle seriøse forventningsafstemninger, inden i kaster jer ud i dogging.

Dogging er som udgangspunkt for fremmede mennesker. Det vil sige, at de som mødes og har sex ikke har mødt hinanden før og ikke danner par i forvejen. Derfor kan man som par sagtens lade sig inspirere af Dogging som fænomen, hvis man ønsker at skabe et bedre ægteskab den mere ophidsende og nervepirrende vej igennem.

Dog er det også en mulighed at lege rollespil, og på den måde lade som om, at man ikke kender hinanden når man mødes til sex i parken. Mere tro fænomenet ville det dog være, hvis man som par mødte op med andre par eller med en enkelt single doggingklar person i det fri. Kun fantasien sætter grænsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *