Sådan genoptager I sexlivet

Når man har været sammen med den samme partner i flere år, falder sexlysten statistisk set en smule. I takt med at vores sexlyst også falder jo ældre vi bliver, kan det for mange være svært at holde gang i et regelmæssigt sexliv. Det kræver nemlig både tid, overskud og lyst, og det er følelser, der er mangel på i en travl og hektisk hverdag. Men i denne artikel vil vi give dig vores bedste råd til, hvordan i kan genoptage et hedt sexliv.

 

Nyt, nyt, nyt

Noget af det der kan igangsætte en øget lyst til sex, er ved at forny sin frække garderobe. Man føler sig måske ikke så attraktivt i et slidt sæt undertøj, man engang har fået af sin mor. Her kan det altså være meget forfriskende for begge parter at anskaffe sig noget splinternyt, moderne og sexet undertøj, som forhåbentligt vil sætte lidt ild til soveværelset. I kan med fordel købe det sammen, så i kan få hinandens godkendelse på, at undertøjet ser pænt ud. Det ville nemlig være lidt ærgerligt at komme hjem med et helt nyt sæt undertøj, som den anden part ikke bryder sig om.

Brug teknologien i soveværelset

En anden måde hvorpå i kan sætte gang i samlivet på er ved at bruge den helt nye teknologi i soveværelset. Det er blevet mere anerkendt og populært at anskaffe sig spændende sexlegetøj til soveværelse. Mange gør det af den simple årsag, at det er sjovt at prøve noget nyt i stedet for at man automatisk kører på den samme gamle rutine. I dag findes der helt vildt mange muligheder for legetøj til soveværelset, så det er bare med at gå på jagt efter det perfekte til jer. I kan fx anskaffe jer en dildo med sugekop ved at trykke på linket her. Denne ide vil helt sikkert gøre oplevelsen i soveværelse til en sjov tid sammen fremfor en tvungen affære, hvor ingen af parterne er til stede.

Husk at give komplimenter

Når man går ind i en travl hverdag, møder man ofte den modsatte part med frustration, irritation og brok, og det virker som en stor neddæmper på den romantiske stemning. Prøv derfor at genovervej måden i taler til hinanden på i hverdagen, da der jo helst skal være flest konstruktive og positive samtaler. En god måde at finde en romantisk og positiv stemning i gang er ved at komplimentere hinanden. Det behøver ikke at være hele tiden, men det er en god ide at give et kompliment om dagen.

Få noget tid uden børn

Hvis i har børn er disse nok den største hindring for jeres sexlyst, da det kræver meget at skulle holde styr på børn, især når de er små. Derfor kan det være en god ide engang i mellem at få børnene passet, så i to kan få lidt kvalitetstid sammen. I kan med fordel tage på et luksus-kroophold i idylliske omgivelser, da det en gang i mellem er godt at komme lidt væk fra de vante omgivelser.

Med disse tips vil i hurtigt kunne genoptage sexlivet. Men husk på, at alting er en vanesag, og der kan derfor godt gå nogle uger før i kommer ind i en regelmæssig rutine. Du kan læse meget mere om kærlighed og livsstil på quinde.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *