Sådan får I gnisten tilbage i jeres forhold og sexliv

Hvis du har været sammen med din partner i en længere periode, er der en risiko for, at I lidt har mistet gnisten mellem jer. Det er altid ærgerligt, når det sker, men det er helt normalt, at det ender sådan for mange par.

Dog betyder det ikke, at der ikke er noget at gøre for jer, for det er der uden tvivl. Det betyder heller ikke, at det er nogen skyld, men i dette indlæg vil vi i stedet se på, hvorfor mange par mister gnisten – men samtidig også give nogle råd til, hvordan I finder den sammen igen.

I glemmer at prøve at score hinanden

I starten af et forhold er der rigtig meget usikkerhed forbundet med relationen. Det kan være svært at finde ud af, hvorvidt den anden part er ægte interesseret, og du gør derfor en hel masse for at vise dig selv fra dine bedste sider, ligesom du i den situation også gør, hvad du kan, for at du kan score din partner.

Det er en tid, der er rigtig spændende for jer begge, og der er en form for dans frem og tilbage, som er spændende og kun er med til at bygge gnisten imellem jer endnu mere op. Derfor er der ikke noget at sige til, at det godt kan blive lidt forudsigeligt, når I har været sammen i lang tid. Måske bor I endda sammen og oplever ikke længere at skulle ofte en masse for at få den andens opmærksomhed.

Det betyder for mange par, at de glemmer at gøre noget ud af at score den anden, ligesom de ikke længere sørger for at vise sig selv fra de bedste sider for at imponere. Det er vigtigt ikke at tage din partner for givet, og derfor bør du altid prøve på at score din partner – hver dag. På Sexshop.dk kan du finde noget spændende sexlegetøj, du kan overraske din partner med. Sørg for at gøre noget ud af overraskelses, så det kan føles som noget helt særligt for jer begge.

Træf beslutninger i hjemmet sammen

Rigtig mange par ender også med, at det er den ene part – ofte kvinden – der ender med at skulle stå for alle beslutninger i det fælles hjem. Det kan godt være en irriterende byrde at stå med, og mange kvinder kan godt lide, at det er en beslutning, som begge parter skal træffe sammen.

Derfor er det en god idé for begge at begynde at interessere sig for de fælles beslutninger, der skal træffes. Sørg for at være gode til at kommunikere og undersøge forskellige produkter sammen, så I kan tale om, hvad I bør vælge. I kan blandt andet kigge på Forbruger-test.dk, der har en masse forskellige tests og anmeldelser af produkter, som I kan få til hjemmet.

På den måde sørger I for at styrke hinanden, og det er noget af det, der kommer til at bringe jer meget tættere sammen som par og give jer et bedre sexliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *